Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de la Pobla de Vallbona presenta mocions per a defensar lo concret i quotidià que afecta als veïns.

El portaveu d'Esquerra Unida a La Pobla de Vallbona està presentant propostes en el consistori, des de les més importants ideològicament, com la dació en pagament, de la qual ja informem i altres propostes molt pegades al terreny i a les necessitats concretes dels veïns.

En aquest últim ple d'octubre, Julio Martinez, portaveu d'Esquerra Unida ha presentat una Moció per a què l'equip de govern se "arremangue" en els serveis de neteja del municipi i així mateix organitze un telèfon d'atenció al ciutadà per a permetre aquest tipus de denúncies. El resultat és l'acceptació de la proposta i que els veïns de La Pobla tindran un mecanisme per a incidir en la millora del municipi, el telèfon d'atenció.

Aquesta és la proposta presentada i aprovada:
"En Julio Martínez, Portaveu del Grup Esquerra Unida del País Valencià a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona, en representació del mateix, i amb l’ampar de l’establert en la normativa aplicable eleva al Ple de la Corporació les queixes que ens han fet arribar els veïns i les veïnes, per al seu debat la següent:MOCIÓ Des de fa temps venim observant la degradació que estan patint alguns carrers i elements de la via pública, on podem destacar, a títol d’exemple: Obstacles: Matorral que envaeix les voreres, dificultant el pas i obligant a baixar a la via. Postes situats en meitat de las voreres, que dificulten el pas de las persones amb mobilitat reduïda i obliguen als vianants a baixar de la vorera. Postes situats en meitat de la via, dificultant el trànsit i resultant perillosos pels vehicles. Clots: En les vies, com per exemple, en el carrer Hernán Cortés (darrere del poliesportiu). En l’aparcament públic del carrer de la Senyera. Entenem que hi ha que aplicar la normativa municipal en quant a ocupació de la via pública i no demorar els possibles problemes que es van ocasionant, bé degut al pas del temps, bé degut als problemes del dia a dia. ACORDS L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona es compromet a subsanar els problemes anteriors en un curt termini de temps. A més es mantindrà informat als diferents grups municipals d’aquestes reparacions. L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona es compromet a ampliar les cobertures del telèfon gratuït d´atenció dels serveis municipals 900101169 per a poder notificar aquest tipus de desperfectes i comprometent-se a portar un registre dels avisos, estat i temps de resposta i estudiar per a que es puga consultar a través d’internet."
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal