Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Sant Antoni el grup PSPV manifesta la seua aposta per la escola pública i reprova al Conseller d'Educació que deixe en mans privades l'educació.

A raó del problema de L'educació i de la falta de construcció de nous centres públics, el Conseller d'educació ha fet recentment unes manifestacions, que podien vincular a Sant Antoni, on recordem tenen ja barracons per falta de construcció del nou col.legi. En les manifestacions aposta per l'escola concertada i s'atrevix a dir que el pares i mares volem realment eixe tipus d'educació.

La regidora i portaveu del PSPV en Sant Antoni de Benaixeve ens envia una rèplica del seu partit en el municipi, per la qual s'oposen totalment a la dita manifestació i reclamen el compliment de la Constitució i el dret a l'escola pública.

Segons el PSPV per mig de Marta Retamosa, que parla partint de la noticia publicada per Diario Siglo XXI, el conseller d' educació Josep Ciscar, promourà la educació privada i concertada front a la educació pública, i s'atreveix a afirmar que aquesta decisió la pren "perquè els pares així ho volen".

Per a Marta Retamosa, representant al seu grup polític, "Es deu respectar la Constitució Espanyola que diu que l'estat espanyol es aconfessional"

"Segons el conseller hi ha un gran desequilibri en la nostra Comunitat, el 68% de les escoles de la nostra comunitat són publiques, i, a soles, el 32% son privades o concertades. Ciscar insisteix que hi ha pares que volen que els seus fills estudien en centres concertats i no han tingut plaça. A més, a més, en un altre article publicat per “EUROPAPRESS.ES”, assenyala les bonances de les escoles catòliques, fent menció a que en estes escoles, se ensenyen compromís social, respecte a principis i valors democràtics com la pau, solidaritat o justicia. Desde el PSPV de Sant Antoni de Benaixeve ens pareix una vergonya que el conseller, tire la culpa als pares de no tindre diners per a poder construir cap escola, i diga que la construcción de escoles concertades es lo que els pares demanen.!!! Nosaltres no pensem que la solución de la educación de qualitat siga la escola privada, la qualitat de la educación, comença per dotar del medis suficients a l’escola publica, no podem permetre que continúen retallant en la educación dels nostres fills, perquè el futur de qualsevol regió depèn de la educación que li donem als nostres xiquets de hui"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal