Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona anuncia el final de les obres de condicionament dels accessos pel nord de l'OSITO.

La terminació de les obres suposa la fi d'uns treballs que, encara que no directament, han portat diferents elements de discòrdia, com la xicoteta guerra municipal entre les dues parts de l'Osito, la zona de La Pobla i la zona de l'Eliana, la prohibició d'usar el parquing en la zona de l'altre municipi i, el manteniment d'una tanca que impedia l'accés de vianants des del parquing de l'osito a eixa part de la urbanització.

Amb l'anunci, segons diu l'Ajuntament mancant uns xicotets detalls, queda acabat el condicionament d'una zona que pot permetre, quan l'economia es moga, la instal·lació de noves empreses i així mateix, al costat d'açò, es milloren els accessos i la qualitat de vida dels residents de les urbanitzacions del sector SRC-IBM, l'entorn del qual està situat just enfronte.

La Pobla diu, que s'han instal·lat les infraestructures d'electricitat, la implantació de noves voreres i asfaltat de carrers, els serveis bàsics urbanístics. També s'informa de la terminació de la rotonda per a la distribució dels accessos, el seu ajardinament i el de la urbanització.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal