Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana assegura que el seu servei de wifi és conforme a la legislació

En un comunicat fet públic per l'Ajuntament de l'Eliana que transcrivim, el consistori vol deixar clar que la sentència sobre el servei de wifi de Màlaga, no afecta al municipi.

En relació amb les recents notícies sobre la sanció a l'Ajuntament de Màlaga per l'establiment del servei wi-fi, l'Ajuntament de’l Eliana assegura que complix amb tots els requisits legals i tècnics establerts en la normativa vigent, ja que des de l'any 2009 està inscrit com operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques en el Registre de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions.

Des del seu començament l'any 2007, Wi-Fi l’Eliana naix amb la voluntat de prestar servei als veïns i usuaris dels espais públics de l’Eliana. En cap cas pretén ser una competencia per als serveis ofertats per les operadores.

El servei WI Fi l’Eliana, d'acord amb les recomanacions de les CMT, està limitat a un màxim de 2 hores diàries i mitjaçant ell es navega a una velocitat molt inferior a la que oferixen les empreses operadores.

“L’èxit de Wi-fi l’Eliana es reflecteix en les seues dades: 4297 usuaris i més de 50.000 minuts de connexió en l'últim mes”, afirma Isabel Castelló, regidora de Noves Tecnologies, la qual pensa que l'actual configuració del servei respon a les necessitats dels usuaris “ja que el temps mig de connexió no supera els 30 minuts. Es tracta d'un servei que l'Ajuntament presta sense subvenció alguna de cap administració i que volem mantenir i millorar en prestacions”.

En l'actualitat Wi-Fi l’Eliana està disponible en la Biblioteca, Parc de la Pinada, Poliesportiu i en la plaça del País Valencià.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal