Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dia 1 d'octubre jornada de neteja de rius denuntciant la situació d'alguns

La Fundació Limne ha organitzat per a l'1 d'octubre una jornada de neteja en 16 trams de rius de les conques del Serpis, Xúquer, Túria i Millars, en què, baix el lema 'Mans al riu!', col·laboraran voluntaris i ciutadania en general.

L'activitat te el suport de la Coordinadora dels Bosques del Túria que recomana la col.laboració amb una nota enviada.

Els trams en els quals s'actuarà estan situats als municipis de Sumacàrcer, Villanueva de Castelló, Riola, Fortaleny, Enguídanos, Gabarda, Villalonga, Almassora, Riba-roja del Túria, Borriana, Vila-real, Canals, Paterna, Alcàsser, Manises i Quart de Poblet, a les províncies de València i Castelló.

l'actuació respecte dels trams propers del riu Túria tindrá lloc a quatre trams, a Ribarrotja, a Manises- Paterna i Quart de Poblet.

Els voluntaris eixiram dels diferents municipis referits per començar la neteja com a acte vol.laboratiu

El Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marítim va realitzar una intervenció directa en diferents rius de l'Estat al desembre i gener passat, amb una inversió de 202.156 euros.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal