Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest dissabte 17 de setembre el tennis de taula serà protagonista a la Pobla

Fa tres anys que es va fundar el Club de Tennis de taula, des de llavors aquest esport puja continuadament en el municipi.

Per a la temporada 2010 – 2011 s'han format dos equips en la Lliga de 2ª Autonòmica, un amb els jugadors que van formar el Club l'any passat i que ja tenen experiència de diversos anys amb l'objectiu d'ascendir a 1ª Autonòmica, i un altre amb jugadors de l'escola de l'any anterior amb l'objectiu de progressar i agafar experiència.

Aquest dissabte se celebrarà la primera competició de pre-top federada de la temporada.

Els primers 150 jugadors absoluts del rànquing de la Comunitat Valenciana participaran en esta competició.

Dissabte que dia 17 de setembre el tenis de taula 'tomará' el pavelló de la Pobla de Vallbona. Durant el matí 40 jugadors lluitaren per huit places que els donarà dret a continuar participant a la vesprada. Formaren huit grups de cinc jugadors ordenats per rànquing i on classificarà el primer de cada grup cal destacar la participació dels jugadors locals: Manuel Palacios, Víctor Valldecabres, Alex Mititica.

A la vesprada a estos huit jugadors se'ls uniran 52 on en 12 taules simultàniament formaran tants grups com a taules en número de cinc, lògicament també per rànquing disputant una lligueta a una volta, així i tot el campió de cada grup haurà de véncer un encreuament ja que només sis aconseguiren classificar-se per al top 16, s'estima aproximadament quasi un centenar de jugadors el nivell és des del lloc 10 del rànquing fins al 150 aproximadament. Excepte els deu primers del rànquing tota l'elit comunitària del tenis de taula.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal