Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les festes d'estiu de La Pobla de Vallbona, també comencen amb força

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat la programació d'actes i festes per a aquest estiu. En ella destaca la combinació d'actes culturals, que es desenvoluparan sobretot al llarg del mes de juliol, i que ja han tingut presència en el que portem de mes, i d'actes lúdics en el carrer que se celebraran fonamentalment en el mes d'agost.

D'aquesta manera, els dies 15 i 29 de juliol hi haurà cinema d'estiu en el Complex Aquàtic Esportiu l’Argila, amb la projecció de les pel·lícules, Aigua per a Elefants i Els Viatges de Gulliver, respectivament. També hi haurà teatre i música, ja que el dissabte 23 de juliol l'Escola Municipal d'Arts Escèniques representarà en el Parc Municipal l'obra ‘Un cadàver en el divan’, d'Enrique Jardiel Poncela, i el dissabte 30 hi haurà Festival de Bandes de Música i Dansa.

Durant el mes d'agost s'intensificarà la programació. El divendres 5 arrancarà el Ral·li Humorístic. Aqueix mateix dia se celebrarà el sopar a benefici de la lluita contra el càncer. El 6 d'agost hi haurà discomóvil, el diumenge 7 ‘Històries Nocturnes de La Pobla’, una visita als llocs més emblemàtics de la població, amb representacions teatrals que representaran la vida d'abans. El dijous 11 nit "Chill Out" per als joves, el divendres 12 la ‘Torrà Jove’, el dissabte 13 la Festa de la Paella, el diumenge 14 discomóvil i el dilluns 15 el sopar dels majors.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon