Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

José Maria Ángel, alcalde de l'Eliana, prendrà possesió com a senador el día 12 de juliol

L'alcalde de L'Eliana prendrà possessió en el Senat de la seua acta per a aquesta legislatura, després de ser designat com un dels representants de la Comunitat Valenciana en la cambra baixa.

La cita és a les quatre de la vesprada d'aquest dimarts, 12 de juliol, quan prendran possessió els senadors designats per les Corts Valencianes per a aquesta legislatura. Entre ells l'alcalde socialista de L'Eliana, José María Ángel.

Al costat d'ell també prendran possessió de la seua acta de senador l'expresident valencià Joan Lerma del PSOE, a més del exconseller Gerardo Camps, Julio d'Espanya i Alfonso Ferrada, del PP.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon