Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diumenge 10 de juliol a l'Eliana la Iª carrera solidaria

Casi 700 corredors, entre els quals s'inclouen xiquets i discapacitats, participaran en la festa de la solidaritat entre els quals destaca la presència d'atletes com Mohammed Mouhattane, recent vencedor de la Volta a Peu a Catadau, i de Luis Félix Martínez.

El planter femení comptarà amb la presència de Marta Fernández Castro, una de les grans fondistes que ha donat la Comunitat Valenciana victòries com la de la recent Carrera Nocturna de Riba-roja de Túria, i Cristina González, campiona d'Espanya de 100 quilòmetres en 2010.

L'eixida tindrà lloc a les 9.30 hores des del Poliesportiu Municipal de L'Eliana i els participants s'enfrontaran a un recorregut urbà de 5.000 metres que discorre pel poble, l'Ajuntament i la zona residencial. La meta estarà situada en la Pista d'Atletisme del mateix poliesportiu.


Els objectius de la carrera són, entre uns altres, recaptar fons per a la lluita contra el càncer que promou l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), a més de reconèixer la labor que realitza la mateixa en matèria d'ajuda, investigació i prevenció.

"Amb la celebració d'aquesta primera carrera també es persegueix conscienciar, sobretot als joves, que l'esport i els bons hàbits poden ajudar a allunyar de les seues vides aquesta malaltia que actualment pateix un milió i mitjà de persones i que és diagnosticada a més de 200.000 cada any", han comentat des de l'organització.

La prova, que està organitzada pel Club d'Atletisme Correliana, l'Associació Espanyola Contra el Càncer, i l'Ajuntament de L'Eliana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal