Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

José Maria Angel pren possessió de l'alcaldía de L'Eliana i qualifica el pacte amb EUPV d'una aliança vertadera, estable, ferma i cohesionada

El candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE, Jose Mª Àngel Batalla, ha sigut reelegit alcalde de l'Eliana amb els vots a favor del seu grup i del regidor d'EUPV en el Ple de constitució de la corporació del municipi. (Europa Press)

En el seu discurs d'investidura, Ángel s'ha referit "a l'orgull, l'extraordinari honor i la gran responsabilitat que implica presidir aquesta Corporació Local" i ha agraït el suport del regidor d'EUPV, José Lorente, recordant que ambdues formacions "vénen governant conjuntament des de 1979 i, més concretament, des de 1995". En aquest sentit, el primer edil ha destacat que "en tot aquest temps hem constituït una aliança vertadera, estable, ferma i cohesionada".

Ángel s'ha compromès a governar "per a tots" i "a facilitar i promoure el consens en temes de gran transcendència". "Li estenc la mà als membres del Partit Popular perquè estic segur que amb bona voluntat i treball trobarem espai suficient per a l'acord en nombroses iniciatives i accions de govern".

*EDUCACION PUBLICA EN VALENCIÀ

L'alcalde de l'Eliana ha avançat que l'acció política de l'equip de govern en aquest mandat se centrarà a "continuar treballant per un desenvolupament ordenat i sostenible que aposte pels espais públics com a motor de l'equilibri social i territorial; a afavorir la creació d'una "Eliana educadora" que defense l'educació pública i en valencià, una "Eliana de la cultura" on el patrimoni siga una prioritat; a fomentar l'ocupació, la innovació i l'activitat econòmica; i a treballar per un municipi segur, cohesionat i participatiu".

Jose María Ángel ha qualificat el condicionament del Barranc de Mandor com "l'actuació estratègica per a aquesta legislatura", i ha vaticinat que "al costat del Polígon Industrial, serà el motor econòmic de l'Eliana dels pròxims anys".

El primer edil ha destacat que "en aquests temps d'incertesa és necessari dinamitzar les polítiques de promoció econòmica perquè generen més llocs de treball a l'Eliana, ajuden a potenciar l'acció industrial i tecnològica, consoliden el petit comerç i promoguen turísticament el municipi". També ha assenyalat com a prioritat d'acció el foment de l'habitatge públic per a joves.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon