Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Sant Antoni, els regidors del PSPV-PSOE convoquen un acte - pel valencià -previ a la presa de possessió - el dissabte 11 de juny

Els regidors del PSPV-PSOE han convocat per al dissabte a les 11 hores en la porta de l'Ajuntament un acte on procediran a la lectura del manifest "SI Al VALENCIÀ" i en el moment d'acceptar el càrrec, prometran o juraran amb l'afegit de "igualment, promet impulsar l’ensenyança en valencià, com aposta de futur per a la nostra societat”

Eugenio Cañizares, cap de llista del PP de Sant Antonio, serà l'Alcalde d'aquest municipi, amb tota probabilitat. L'obtenció de 7 dels 13 regidors, li garanteix l'alcaldia. No obstant açò el seu resultat evidencia les diferències constants que en aqueix municipi té Eugenio Cañizares, respecte dels vots "naturals" del PP. Sempre obté menys que el seu cap de llista a la Generalitat. De nou Eugenio Cañizares serà Alcalde per la llei d'hont, però l'oposició ha obtingut més vots totals que ell, En aquestes eleccions, ni l'ajuda de Felipe del Baño li ha servit per a molt. ja que després d'una legislatura d'aquest regidor en el municipi, la diferència (en contra de Cañizares ) entre els vots del PP de la Generalitat i el PP d'Eugenio Cañizares i Felipe del Baño és major que en altres legislatures.

El PSPV assumeix el seu paper de cap de l'oposició.

L'acte de presa de possessió serà a les 12 hores i, segons indiquen en la nota emesa pel PSPV, vindrà precedit de l'acte d'afirmació en defensa del valencià que aquest grup ha convocat en la porta de l'Ajuntament.

El PSPV de Sant Antoni, en les eleccions municipals, s'ha convertit en el partit de l'oposició de més vots, la qual cosa li converteix en el grup que encapçala l'oposició a Eugenio Cañizares i compartirà l'oposició, encara que amb menys vots, amb l'agrupació d'electors Plataforma por San Antonio i amb el partit AISAB. Tots ells amb dos regidors cadascun, però el nombre de vots obtinguts per aquests últims deixa al PSPV el cap de l'oposició.


La nota del PSPV de Sant Antoni.

"Font de Mora continua atacant el Sistema Educatiu. El passat 30 de maig va fer públic l’anunci d’un model d’ensenyança plurilingüe de línia única a la Comunitat Valenciana. Este model no respecta la línia en valencià tan demandada i poc respectada pels governs del PP.

Una vegada més la Comunitat Educativa ix al carrer reivindicant un plurilingüisme real, sense que s’ataque el nostre idioma; una vegada mes hem de defendre una educació pública, de qualitat i en valencià.

És per això que el PSPV-PSOE de Sant Antoni se suma als accions que l’Escola Valenciana està impulsant amb la campanya “SÍ AL VALENCIÀ”.

Els socialistes de Sant Antoni proposem una concentració el dissabte 11 de juny a les onze del matí en la porta de l’Ajuntament, una hora abans de la Constitució de les Corporacions Locals, on llegirem el manifest per una ensenyança plurilingüe de qualitat: “Sí AL VALENCIÀ”.

Així mateix, a l’hora de jurar o prometre el càrrec, els nostres regidors faran referència per mitjà de frases com: “..............igualment, promet impulsar l’ensenyança en valencià, com aposta de futur per a la nostra societat”
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon