Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival “Músiques del món” arriba a la Torre del Virrei - divendres 10 de juny "Cantant en la nostra llengua"

El festival “Músiques del món” arriba a la Torre del Virrei

La Torre del Virrei acollirà aquest mes la vuitena edició del festival “Músiques del Món” una proposta cultural que permetrà al públic de l’Eliana descobrir la manera amb que altres cultures viuen la música. El certamen promogut per la Regidoria de Cultura de Cultura de l’Ajuntament de l’Eliana comptarà enguany amb quatre concerts que abordaran sons mediterranis, africans, orientals i caribenys.

La primera sessió tindrà lloc el divendres 10 de juny amb l’actuació del Cor de l’Eliana, que presentarà el seu espectacle “Cantant en la nostra llengua”. El dissabte 11 de juny serà el torn del grup africà de percussió Root Àfrica, que posarà en escena ritmes de cadascuna de les tribus de Ghana de les quals procedeixen els seus components (Ewe, Ashanti i Gha), a més de cançons típiques i danses tradicionals. La música valenciana serà la protagonista de la sessió del dissabte 18 de juny. El grup Aljub repassarà la seua trajectòria musical amb versions revisades d’alguns dels temes dels seus tres discos: “L’Alqueria del Barbut”, “Afluències” i “Ports”. En definitiva, música folk feta a partir de lletres i melodies tradicionals valencianes i barrejades amb ritmes nord-africans i orientals. El punt final a la vuitena edició de “Músiques del món” ho posarà el grup Són del Barrio, una formació que sintetitza el millor de la tradició cubana: l’alegria vital, els costums del camp i el sabor del Carib. Són del Barrio presentarà en el seu espectacle “I estic en ná” instruments tradicionals cubans i bones dosis de percussió caribenya.

Totes les actuacions tindran lloc a la Torre del Virrei a les 22:30 hores. Les entrades –excepte per a l’espectacle del Cor de l’Eliana, que és gratuït- tenen un preu de 5 euros (2,5 xiquets i jubilats) i es poden adquirir en el Centre Sociocultural els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores.

Músiques del Mon

Divendres 10 de juny
Cor de L’Eliana
Lloc: Torre del Virrei
Hora: 22’30 h.
Entrada lliure

Taules i servici de bar a partir de les 21’30 h.

El Cor de L’Eliana presenta el seu espectacle “CANTANT EN LA NOSTRA LLENGUA”

“Cançons de la Cançó, poemes indispensables, notes d’esperança, paraules de llibertat, la música que ens ha fet somniar, la poesia que ens fa viure… Perquè ens agrada cantar, perquè estimem la nostra llengua…”

Direcció: Juli Hurtado

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal