Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dissabte 18 de juny a les 18 hores manifestació per l'ensenyament public i de qualitat

En una roda de premsa convocada huí, la Plataforma en defensa de l'ensenyament públic i de qualitat ha anunciat la manifestació que tindrà lloc dissabte que ve 18 de juny a les 18 hores amb eixida des de la Plaça de Sant Agustí a València.

Segons indiquen els sindicats de l'ensenyament, les retallades estan donant lloc a acomiadaments de professors, la qual cosa provocarà més problemes i empitjorament de la qualitat de l'ensenyament.

En un moment en què el valencià també està en perill per els decrets de Font de Mora, la Plataforma convoca a manifestar-se a tots els professors, pares i ciutadans.

Recentment es van realitzar concentracions amb el lema de Si, al valencià, el seu èxit va ser notori. La societat s'està preocupant seriosament per la política estranya i caòtica que Font de Mora i el PP estan llançant des de la Generalitat. Ha sigut ara, després de les eleccions quan s'anuncien les retallades i els acomiadaments que empitjoraran l'ensenyament.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon