Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera realitzarà el dissabte 25 juny el Triatló de Bétera

Será a la zona de la Conarda i començarà a les 9 del matí del dissabte.

La organització recomana que la gent viatge amb temps, ja que hi ha una nova ubicació per a la prova. Aquesta estarà situada a la Avd de los Azahares (Zona Conarda), a la bassa on per la vesprada nadaran els adults. L´accés més recomanat per aplegar és el següent:

Accés a Bétera per la autovia d´Ademús: Eixida Sant Antoni Benajever-Bétera.
Direcció cap a Bétera fins a la primera rotonda.
Una vegada allí ja hi haurán indicacions.

Per aquells que accedisquen per la eixida del bye pass, eixida Bétera; hauran d´aplegar fins al municipi, i una vegada allí; buscar eixida a sant antoni de benajever i surtir del municipi en aquesta direcció fins a la rodona on hi hauran indicacions. Observació: Compte amb les indicacions del triatló d´adults que no són les mateixes que las dels menors.

INFORMACIO AL VOLTANT DEL TRIATLÓ D´ADULTS

La organització recomana que els esportistes apleguen amb temps i estiguen enterats dels horaris d´apertura i tancament de la T1, i la T2. A més informem que la ubicació dels boxes de la t.2 serà al Jonqueral i no a l´Albereda com altres anys. El Jonqueral és el parc que hi ha al costat de supermercat “mercadona”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal