Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 350 joves artistes participaran a La Mostra Escènica de La Pobla de Vallbona

No cal viure a una ciutat gran per a veure un festival de teatre al carrer. A La Pobla de Vallbona (Camp de Túria) , L'Escola Municipal d'Arts Escèniques-EMAE que pertany a l'Ajuntament i amb la col·laboració de l'Associació Teatral Kasiopea han organitzat una nova Mostra Escènica Infantil i Juvenil, una Mostra que al llarg de deu anys ha contat amb la participació, no competitiva, de quasi un centenar de grups, alguns d'ells com Escola de Teatre Escalante, Taiat dansa, GTI de Benaguasil, Engrata Cia. Teatre, col·legis de S.José i S. Rafael de La Pobla i també el grup de teatre i dansa de l'EMAE.

El Parc del Mercat, La Casa de la Cultura i el Museu de la Casa Gran seran els escenaris on, des de el proper divendres dia 27 de maig, un bon grapat de grups representaran les obres preparades per a este cas. Amb esta Mostra els organitzadors tracten de fomentar la cultura de l'espectador entre el més joves realitzant espectacles de teatre i dansa per als escolars.

Una Mostra que cada any més, va creixent en participació i assistència de public i que com a novetat du enguany el Concurs de Joves Monologuistes. La finalització serà el diumenge dia 5 de juny amb el 5e Festival Escènic Solidari a benefici de l'ONG Centre Doumé de la Fundació Amigó.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal