Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les places del 15-M es mobilitzen per l'intent de buidar la plaça a Barcelona.

A València varis milers de persones han recorregut el carrer Colón situant-se enfront de Delegació de Govern per a protestar pel que havia passat en la plaça de Catalunya.

En les fotos, preses per lectors de Crònica directament a València avui mateix al carrer de Colón, es pot apreciar el tremend dispositiu policial, encara que es manté en labors de protecció de locals comercials.

Els manifestants han realitzat crits per la democràcia real ja, contra la corrupció i en defensa del dret de manifestació pacífica.

Per a les 20 hores han convocat la ja clàssica assemblea de la plaça en què el "àgora", prendrà les decisions pertinents respecte del que està passant i del manteniment de les places d'acampats.

Segons diuen els manifestants, més de 8000 persones han estat en el moment de la lectura del manifest davant la delegació del Govern. Els manifestants s'han barrejat i han anat al costat d'un altre grup en defensa del dret dels animals.


En la Plaça de Catalunya, després de l'intent de buidar-la sota l'excusa de "netejar" la plaça, l'enfrontament s'ha saldat amb diversos ferits i des de la Generalitat de Catalunya s'indica que només ha sigut una missió de neteja per raons de salubritat, ja que els acampats podran tornar, si volen a la plaça. Els acampats del 15-M han sigut recolzats en Catalunya per un gran nombre de persones que han envoltat la plaça intentant evitar que fóra buidada i evitant que les brigades de neteja isqueren o entraren de la mateixa. No obstant açò, finalment, els mossos d'esquadra s'han distanciat de la gent i sembla que l'acampada segueix.

En altres llocs les places del 15-M estan intentant no entrar en la provocació perquè, segons asseguren, volen mantenir el seu esperit de reivindicació ciutadana pacífica.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon