Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La regidoria de cultura de Sant Antoni entrega el 3er premi de fotografia"

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha fallat el tercer concurs de fotografia, un concurs que promou la Regidoria de Cultura i que enguany ha sigut entregat el passat 10 de maig a Miguel Giner Lleó. La foto lluia el nom de 'polinizando', i reflectix exactament el que es veu en ella.

Segons la Regidoria de Cultura la fotografia guanyadora va ser triada per votació popular, després d'una exposició que va tindre lloc en la Casa de la Joventut amb totes les fotografies participants. Es va establir un premi únic de 200EUR per a la fotografia amb nombre més gran de vots.

En la foto d'este article pot veure's a l'autor i a la seua obra, en una foto que exhibix l'Ajuntament a la web municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon