Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona ha iniciat l'ampliació del projecte de Wifi a la resta del poble

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ampliarà la zona wifi a tot el terme municipal. L'empresa que presta este servici, en virtut del conveni firmat al seu dia amb el consistori, ha iniciat l'ampliació d'esta xarxa de cobertura, que en breu quedarà instaurada en tot el nucli urbà i que posteriorment s'introduirà en totes i cada una de les urbanitzacions.

D'esta manera, els veïns podran disfrutar de zona wifi dins dels límits de la Pobla, i a més a uns preus molt competitius, ja que s'establirà un accés a Internet de 2 a 3 MB, en funció de la demanda de l'usuari, per uns 18 euros al mes.
Al juliol del 2009 es va començar a oferir este servici, que l'Ajuntament va contractar amb l'empresa Aki Wifi per a establir el parc municipal, zona cèntrica i emblemàtica del municipi, com a zona amb accés a Internet sense cables. Ara este servici es comença a estendre. L'empresa ha començat ha col-locar repetidors d'Internet en el nucli urbà, que portaran la xarxa de xarxes a cada una de les llars de la Pobla.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal