Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El certamen 'Primavera de Teatro', de l'Eliana, acollirà este mes cinc dels espectacles valencians més aclamats. Del 7 al 29 de maig

Serán obres protagonitzades per actors com Alfred Picó, Carles Alberola, Joan Gadea, Pep Sellés o Neus Agulló. 

'Les dones de Lockerbie', de la companyia La Dependent, obrirà el festival teatral el 7 de maig. L'obra, firmada per l'autora americana Deborah Brevoort, ens parla de l'amor cap a sers volguts que ja no estan i de la força que mou a les persones a portar avant iniciatives generoses sense esperar res a canvi. Escrit en forma de tragèdia grega contemporània, Gemma Miralles dirigix als set intèrprets que es posen en la pell dels habitants de la localitat escocesa de Lockerbie on van morir 269 persones en un atemptat aeri.

El circ Gran Fele, Premi Nacional de Circ en 2008, presentarà el diumenge 15 de maig el seu espectacle 'Tarzán aquí no sale'. Amb música en directe i inspirat en l'obra de l'escriptor Rice Burroughs, l'obra narra les peripècies d'un grup d'exploradors que arriba al cor d'África esperant trobar amb vida a John Clayton III, fill d'una família aristocràtica desapareguda en la selva africana a finals del segle XIX.

El dissabte 21 de maig serà el torn de 'Que tinguem sort', un espectacle d'Albena Teatre. Dirigida per Carles Alberola i interpretada per ell mateix i Alfred Picó, l'obra se centra en les conversacions en el camerino de dos actors de teatre poc abans de començar la funció. La quarta cita amb el teatre tindrà lloc el divendres 27 de maig amb la posada en escena de 'Ekilikua', de la companyia Kauen Teatre. La Dependent repetirà a l'Eliana el dissabte 28 de maig amb l'obra de Ximo Lloréns 'Qué fem de la mare?'. Dirigida per Pep Cortés i interpretada per Neus Agulló, Maribel Casany i Marcos Cantó; esta comèdia amarga al mateix temps que divertida posa en escena les relacions entre una mare i el seu fill.

El punt final a l'edició 2011 de 'Primavera de Teatre' anirà a càrrec d'una companyia molt especial: el Grup de Teatre dels Clavaris de la Mare de Déu del Carme, que actuaran el 29 de maig a les 18 hores en l'Auditori Municipal.

Sota la direcció de Jordi García i Rafa Desco, un quadro de quaranta actors i actrius, clavaris, familiars i amistats donaran vida a una singular versió musical del conte del Flautista d'Hamelín. 'El retaule del flautista', de Jordi Teixidor i premi Segarra 1968, adopta la forma d'una farsa medieval i intenta sensibilitzar el públic amb un amb una problemàtica social i política d'allò més actual. La direcció musical va a càrrec de Javier González.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon