Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

LAKQ un ambient jove a l'Eliana que ha creat marca i s'imita en la comarca.

Se celebra des del 29 de març fins al 5 d'abril el seu quint aniversari.

Des de 2006 que es va conformar eixe espai autogestionat, però programat municipalment, es tracta de LAKQ, nom que va adoptar la Casa de la Joventut de l'Eliana, la seua empremta està marcant tota la comarca.

L'aniversari se celebra amb exposició de cartells i fotografies. I vol recordar des de la regidoria de joventut de l'Ajuntament de l'Eliana, que es treballa en el dit projecte amb "les premisses de participació i autogestió", el que pareix està garantint l'èxit d'esta Casa Jove.

Des de la seua posada en marxa LAKQ ha aconseguit fer proliferar el nombre d'associacions i col·lectius de jóvens que la usen com a lloc de trobada i de realització d'activitats organitzades.

Com diu la regidoria de joventut, LAKQ cada un la definix d'una forma, d'ací el seu èxit, alguns vuen en ella només l'edifici, altres el Ciber, altres les exposicions, sens dubte també els concerts. En realitat es tracta d'un muntó de propostes realitzades pels jóvens.

Els resultats: prop de 8.000 visites anuals, més de 40 concerts, al voltant de 60 exposicions, sis edicions de "Este estiu rodem!" amb la producció de 60 curtmetratges, cursos de cine, fotografia, festivals de hip-hop, maratons fotogràfiques, tallers de teatre, vesprades de rol, espectacles de màgia, cicles de cine, programes a Ràdio Túria, etc

Al lloc acudixen jóvens de tota la comarca i el seu espai intenta imitar-se.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon