Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana trau a licitació l'explotació del bar de la Llar del Jubilat.

Ixirà per dos anys i en licitació de procediment obert.

Per esta operació l'Ajuntament de l'Eliana cedirà per dos anys la dita explotació a un professional i a canvi obtindrà uns ingressos mínims anuals de 2.542 euros. L'explotació del Bar de la Llar del Jubilat, és una més de les operacions que ixen com a conseqüència dels necessaris retalls i busca d'ingressos que els Ajuntaments estan realitzant per la crisi.

La ubicació de l'espai que es licita, en ple centre del municipi i en una zona a l'inici de l'acabat de peatonalizada plaça de l'Ajuntament, ho convertixen en una "penyora" per la que l'Ajuntament aposta per a aconseguir alguns ingressos que puguen ajudar a mantindre eixa i altres infraestructures.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. Lo mismo que en San Antonio de Benagéber.¿Alguien se enteró cuando se adjudicó el hogar de jubilados?, ¿alguien se ha enterado de la licitación del bar del campo de futbol?. La derecha de San Antonio es lo más recalcitante que hay en la comarca del Camp de Turia.

    ResponElimina

Mastodon