Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conferència sobre ETA en la Casa de la Joventut de Sant Antoni en plena precampanya

Un acte controvertit electoralment i que segons han informat a Crònica Digital els partits de l'oposició, podria estar inclòs dins de les prohibicions de la nova Llei Electoral.

L'acte serà una conferència desenrotllada per la Secretaria de Participació Ciutadana de la Generalitat: Gotzone Mora. Segons manifesta l'oposició, el curiós d'este acte, és el tema i el temps en què es desenrotlla, precisament ara que s'ha celebrat la manifestació a Madrid recolzada pel PP i amb un tema tan candent electoralmetne com ETA.

A l'acte li està donant cobertura l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Antoni, segons manifesta l'oposició, disfressant-lo d'activitat juvenil, quan del que es tracta és d'un acte polític, de partit, en plena precampanya electoral. Una possible vulneració de la Llei Electoral.

Recentment la Junta electoral va prohibir un acte semblant en Sant Antoni, en el que s'intentava la visita d'una Consellera per a inaugurar una zona d'una Residència d'Ancians.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal