Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l'Eliana organitza un campus multisport del 26 al 30 d'abril. El Power Electronic. coincidix en el seu "Campus de Basquet"

l'Eliana organitza un campus multisport del 26 al 30 d'abril. Amb la participació del Power Electronic.

l'Eliana organitza les seues ja conegudes jornades campus multisport de pasqua, activitats dedicades a xicons/es de 5 a 19 anys amb vocació esportiva durant la setmana en què les activitats escolars són festives. Compta amb un menjador propi per a afavorir que els més menuts puguen quedar-se sense la presència dels progenitors.

En eixe entorn, el Power Electronic celebra a l'Eliana el seu Campus de Bàsquet de Pasqua. Els monitors del campus són professionals vinculats a la "cantera" del Power Electronics, que continuen amb la formació dels jóvens jugadors en el campus que també organitza el club a l'estiu. La llista de places en ambdós campus és limitada, però encara queden vacants En l'Ajuntament i en les oficines del Power Electronics València, situades en el pavelló de la Font de Sant Lluís, canalitzen tota la informació i les inscripcions.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon