Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Julio Martinez candidat d'EUPV de la Pobla de Vallbona

Esquerra Unida es presenta a l'alcaldía de La Pobla de Vallbona amb una aposta fonamental per la participació ciutadana, de la que indiquen que La Pobla està molt necessitada, així com propostes concretes que fan insistència en les persones i en els problemes que la crisi està causant en elles, una proposta també molt plena d'iniciatives ecologicamente sostenibles i una aposta per polítiques d'integració social.


El candidat a l'alcaldía Julio Martinez s'ha posat en contacte amb la Pobla Televisió, per a sol-licitar un debat televisat en directe entre els candidats a l'alcaldía. Julio Martinez manifesta que es una bona manera de fer arribar als veins les diferents alternatives.

Julio Martinez Garcia (1964) és Tècnic Superior en animació sociocultural i amb una trajectòria basada en l'associacionisme, del que forma part des de 1983 Aposta per renovar i afavorir l'entramat associatiu de La Pobla de Vallbona. Esquerra Unida aposta per formar part del consistori municipal i col·laborar en ell per a aconseguir que les seues propostes siguen tingudes en compte.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon