Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Montesano - Sant Antoni - una empresa obri un nou supermercat el 7 d'abril

Un altre supermercat obri en la comarca- esta vegada en Montesano - Sant Antoni de Benaixeve

El nou supermercat obri al costat d'un altre dedicat a material esportiu, que també va obrir en la zona fa més d'un any.

L'obertura oficial serà el 7 d'abril.


Amb l'obertura d'este supermercat, el municipi de Sant Antoni acumula quatre superfícies d'este nivell obertes, distribuïdes en diferents zones o barris. L'objectiu d'esta implantació és poder arreplegar el creixement d'habitants que està patint la zona.
A pesar de la parada de la construcció i d'existir moltes promocions sense vendre, els que van aconseguir tancar l'escriptura a temps, s'estan traslladant per la zona i això, incrementa la necessitat este tipus de superfície. Sobretot tenint en compte que Sant Antoni de Benaixeve té poca infraestructura comercial en el seu centre. Cosa que els ciutadans que viuen en Sant Antoni vénen trobant a faltar des de sempre.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon