Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Valor del valencià-Trobades 2011




Venti-cinc anys desprès d'aquella primera festa per la llengua, les Trobades son una cita obligada cada any. Escola Valenciana any rere any continua organitzant esta festa multitudinària de les Escoles en Valencià, malgrat la poca ajuda institucional.

Enguany i coincidint amb el centenari del naixement d'Enric Valor, l'escriptor de les Rondalles, el Manifest de les Trobades va dirigit a commemorar El Valor del Valencià.
El proper diumenge dia 10, la Comarca Camp de Túria celebrarà la X Trobada d'Escoles en Valencià a L'Eliana. Adjunt va el programa d'actes de tota la setmana.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon