Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP de Sant Antoni de Benaixeve va intentar vulnerar la llei electoral amb una inauguració fora de termini

La Consellera de Sanitat Such, estava invitada a la inauguració d'un jardí terapeútic en una Residència de Majors de Sant Antoni de Benaixeve.

La inauguració comportava la presència de les candidats del PP a les eleccions i per tant un acte electoral en plena prohibició de la llei electoral. Els responsables socialistes van presentar la corresponent queixa i , van aconseguir, que la Junta Electoral suspenguera el dit acte. La portaveu adjunta del Comité Electoral dels Socialistes Valencians, Clara Tirado, ha manifestat que 'la nostra denúncia ha aconseguit parar una inauguració il·legal, i d'esta manera deixem clar al PPCV que no permetrem que facen trampas'. La responsable socialista ha fet referència a la cancel·lació de la presència de la consellera de Benestar Social, Angèlica Such, en la inauguració del jardí terapèutic d'una residència de majors de Sant Antoni de Benaixeve.

La Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG) prohibix expressament 'realizar qualsevol acte d'inauguració d'obres o servicis públics o projectes d'estos, siga quina siga la denominació utilitzada, sense perjuí que les dites obres o servicis puguen entrar en funcionament durant el dit periodo', ha recordat Tirado.

Des dels Socialistes Valencians es va presentar una queixa reclamació el passat dia 1 d'abril, que ha sigut resolta hui per la Junta Electoral.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon