Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Consulta del cens electoral des del 4 a l'11 d'abril en els ajuntaments

El cens electoral es podrà consultar del 4 a l'11 d'abril en els ajuntaments i també en les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral.

Els electors espanyols residents en l'estranger podran comprovar les seues dades d'inscripció en estes mateixes dates en els respectius consolats.

La consulta en els ajuntaments pot fer-se per mitjans informàtics, prèvia
Identificació de l'interessat, o alternativament per mitjà de l'exposició material de les llistes electorals si no es compta amb eixos mitjans.

El termini per a reclamar, si s'observa algun error o omissió en les dades contingudes en el cens electoral, s'estén del 4 a l'11 d'abril. Les reclamacions es podran presentar en els ajuntaments, consolats o en les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral.


Targetes censals

L'Oficina del Cens Electoral remetrà a cada elector una targeta censal en què se li indica la taula en què li correspon votar, així com el local electoral i la direcció d'este, a partir del 25 d'abril.


Atenció a consultes d'electors

Les delegacions provincials de l'Oficina del Cens Electoral atendran les consultes sobre matèries de la seua competència (inscripció en el cens, vot per correu, locals electorals, targetes censals,… ) en les seues oficines i també per telèfon, a través del número 901.101.900.

Consulta per Internet En la pàgina web de l'Institut Nacional d'Estadística (http:/www.ine.es) està disponible informació sobre el cens electoral amb les dades d'interés per a esta consulta, cens vigent, reclamacions, vot per correu, terminis, normativa legal i recomptes d'inscrits.
Tots els electors poden consultar les dades de les taules i locals electorals. A més, els electors que posseïsquen un certificat digital poden consultar les seues dades d'inscripció en el cens electoral.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon