Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornaran a passar els avions pel Camp de Túria?

De nou allò que pareixia solucionat, torna a posar nerviosos als veïns de Camp de Túria ja que segons ens informen des de Plataforma No Aviones Fuera de Ruta-PNAFR els sobrevols dels avions és possible que tinguen que ser suportats de nou a la Comarca.

El passat dilluns dia 28 de Febrer, Aena va celebrar una reunió a la que estaven convocats els ajuntaments de València, Xirivella, Quart, Mislata, Riba-roja i Aldaia o siga tots els que formen part del GTTR i que estan dins de l'empremta acústica de l'Aeroport. Com es pot veure tan sol Riba-roja està present a les reunions de l'ens aeronàutic, per a Aena els nostres veïns de Sant Antoni i L'Eliana no pateixen ni soroll ni el perill que provoquen les Cies. Aèries.

Responsables d'Aena informaren que en uns dies es suspendran les rutes aprovades l'11 de març passat, serà un canvi que pot durar uns mesos i està motivat pel canvi del sistema de radio-ajuda. Este nou sistema és d'una tecnologia mes avançada que permetrà que els pilots segueixen unes rutes preestablertes.

Creuen des de PNAFR que tot i que les molèsties han disminuït bastant i els incompliments de les rutes ha sigut una constant esperen amb prudència eixa nova situació amb l'esperança que sols afecte a les eixides cap a la mar.

Precisament al Consell de Ministres d'ahir s'aprovaren unes mesures d'estalvi energètic en les que es pretén optimitzar l'us dels corredors aeris i introduir el sistema de descens continu.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal