Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La falla Colines de Sant Antoni - Azahares rep un dels premis llibret 2011

El premi ha sigut rebut també per altres falles de tota la província i ha sigut lliurat pel vicepresident de la Diputació.

El objecte dels premis es estimular l'estil i la sàtira dels clàssics llibrets de falla. La forma satírica amb la qual aquests monuments artístics es refereixen en els seus versos i escrits a les referències de les seues figures. En l'acte estava present el President de Lo Rat Penat Enric Esteve.

Les falles premiades en aquesta edició han sigut les següents : Falla el Centenar de la Ploma de Catarroja; Falla Saragossa-Parc Central de Torrent; Falla Colines de Sant Antoni-Los Azahares de San Antonio de Benagéber; Falla L’Amistat de Alfafar; Falla Avinguda i adiacents de Torrent; Falla Ángel del Alcázar de Torrent; Falla Avinguda Santa María del Puig, Senyera y adiacents de Picanya; Falla Colonia de Aldaia; Falla Mariano Benlliure de Paterna; Falla La Albufera de Catarroja; Falla Porta del Sol de la Canyada; Falla El Charco de Catarroja y la Falla Palleter-Erudito Orellana de Valencia.

Els finalistes han sigut : la Falla El Toll i la Falla de l'Albufera de Catarroja, obtenint el premi extraordinari Lo Rat Penat-Constantí Llombart i Regne de València, respectivament, als millors llibrets en el seu conjunt.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal