Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'aprova i publica definitivament el pressupost de Sant Antoni de Benaixeve per a 2011

La publicació va tenir lloc en el Bop del 15 de març; i el pressupost arreplega una diferència entre despeses i ingressos de 961.910 euros, quantitat exacta a la qual ascendeix el dèficit que el govern municipal va tenir l'any anterior.

En els ingressos destaquen una previsió de 7.243.465 euros, sent la suma d'IBI, ITV, Plusvàlues i altres impostos directes de 3.945.000 euros.

El total de despeses pressupostades ascendeix a 6.281.555,70 euros, entre les que són de destacar unes despeses en personal de 2.379.300 euros, que suposent el 46% del total de despeses pressupostades, alguna cosa molt engruixat per a un municipi com a Sant Antoni que té una història tan curta.

Recentment l'oposició denunciava que a més del dèficit municipal de quasi 1.000.000 d'euros ja referit que ha provocat aquesta diferència compensatòria entre despeses i ingressos per a 2011. El deute municipal podria estar molt propera a 1.500.000 euros i que aquest deute havia de ser reestructurada, segons la llei, en un pla a tres anys. Alguna cosa que fins al moment l'Ajuntament no havia pogut aconseguir.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon