Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'aprova i publica definitivament el pressupost de Sant Antoni de Benaixeve per a 2011

La publicació va tenir lloc en el Bop del 15 de març; i el pressupost arreplega una diferència entre despeses i ingressos de 961.910 euros, quantitat exacta a la qual ascendeix el dèficit que el govern municipal va tenir l'any anterior.

En els ingressos destaquen una previsió de 7.243.465 euros, sent la suma d'IBI, ITV, Plusvàlues i altres impostos directes de 3.945.000 euros.

El total de despeses pressupostades ascendeix a 6.281.555,70 euros, entre les que són de destacar unes despeses en personal de 2.379.300 euros, que suposent el 46% del total de despeses pressupostades, alguna cosa molt engruixat per a un municipi com a Sant Antoni que té una història tan curta.

Recentment l'oposició denunciava que a més del dèficit municipal de quasi 1.000.000 d'euros ja referit que ha provocat aquesta diferència compensatòria entre despeses i ingressos per a 2011. El deute municipal podria estar molt propera a 1.500.000 euros i que aquest deute havia de ser reestructurada, segons la llei, en un pla a tres anys. Alguna cosa que fins al moment l'Ajuntament no havia pogut aconseguir.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal