Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Per a atendre als joves de la comarca, la crisi obliga als municipis a unir sinergies, però amb barrera ideològica.

Deu Ajuntaments de la comarca, governats pel PP, acudeixen a un conveni marc per a compartir activitats amb la joventut.

Els Ajuntaments, els governs del qual coincideixen amb aqueix perfil ideològic en la comarca, és a dir aquells que estan governats pel PP i les seues finances no estan molt pròsperes, són els que han signat aqueix conveni marque. han arribat a un conveni marc d'acord per a compartir despeses i projectes respecte d'actuacions de la joventut. Es tracta de Llíria, La Pobla de Vallbona, Sant Antonio de Benaixeve, Vilamarxant, Benaguasil, Benissanó, Riba-roja, Bétera, Nàquera i Olocau.

La notícia que podria ser simplement parteix de la precampanya electoral municipal i quedar res més que en açò, un anunci, com altres que finalment queden en res; objectivament és perfecta lloc que consisteix a incloure en aquest conveni viatges, excursions, escapades juvenils; a més d'activitats que es desenvolupen en el mitjà natural dels municipis adherits al conveni amb la finalitat de promocionar el turisme local i establir llaços entre els joves de la comarca.

El cas estrany del Conveni i preocupant, segons els partits d'oposició, no és el Conveni en si, sinó que es limite a l'espectre municipal del PP, la qual cosa podria acabar sent un nou "lobby ideològic enfront dels joves"
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon