Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Per a atendre als joves de la comarca, la crisi obliga als municipis a unir sinergies, però amb barrera ideològica.

Deu Ajuntaments de la comarca, governats pel PP, acudeixen a un conveni marc per a compartir activitats amb la joventut.

Els Ajuntaments, els governs del qual coincideixen amb aqueix perfil ideològic en la comarca, és a dir aquells que estan governats pel PP i les seues finances no estan molt pròsperes, són els que han signat aqueix conveni marque. han arribat a un conveni marc d'acord per a compartir despeses i projectes respecte d'actuacions de la joventut. Es tracta de Llíria, La Pobla de Vallbona, Sant Antonio de Benaixeve, Vilamarxant, Benaguasil, Benissanó, Riba-roja, Bétera, Nàquera i Olocau.

La notícia que podria ser simplement parteix de la precampanya electoral municipal i quedar res més que en açò, un anunci, com altres que finalment queden en res; objectivament és perfecta lloc que consisteix a incloure en aquest conveni viatges, excursions, escapades juvenils; a més d'activitats que es desenvolupen en el mitjà natural dels municipis adherits al conveni amb la finalitat de promocionar el turisme local i establir llaços entre els joves de la comarca.

El cas estrany del Conveni i preocupant, segons els partits d'oposició, no és el Conveni en si, sinó que es limite a l'espectre municipal del PP, la qual cosa podria acabar sent un nou "lobby ideològic enfront dels joves"

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon