Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla estudia reduir les taxes de l'ús de les terrasses als bars i cafeteries

La Pobla de Vallbona també reduirà les taxes per ús de terrasses de locals i bars. L'ordenança està en estudi i serà aprovada pròximament.


L'exempció pot consistir en el 50% de la taxa actual i el termini de durada potser sigui de sis mesos, segons fonts municipals.

Els propietaris de bars i cafeteries de la localitat, es van reunir recentment amb l'Ajuntament. No obstant açò, alguns sol·liciten la completa exempció, atès que com diuen "en època de crisi tota ajuda és bona, però altres municipis han donat exempció completa".

La raó de fons, segons alguns, no és el problema de la llei que prohibeix fumar en els locals, sinó que aquesta llei s'ha unit a la profunda crisi que viu la comarca, igual que la resta del País i de l'Estat.

Altres municipis de la comarca han anat aprovant aquestes exempcions, recentment Sant Antonio de Benaixeve s'incorporava per unanimitat a proposta de l'oposició.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal