Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La nova piscina coberta de La Pobla de Vallbona, es diu complex l'arguila.

És una altra piscina municipal i coberta, com les quals ja usen a L'Eliana i en Sant Antonio, però se li ha afegit una superfície de 4000 metres quadrats perquè puguen realitzar-se esports i activitats al voltant de l'aigua.

Constarà de piscina de 8 carrers homologada de 25 x 16,5 metres, got d'ensenyament de 6 x 12,5 metres, jacuzzi de relaxació, sales de fitness equipades amb aparells de *cardio i musculación, sala de spinning amb més de 35 bicicletes i equip de so, dues sales multiusos per a la pràctica multidisciplinària d'activitats esportives i lúdiques i quatre pistes de pádel

La inauguració ha sigut realitzada el dissabte 26 de març, en aqueixa lluita titànica per aparèixer inaugurant abans de les eleccions municipals i sobretot, abans del 28 de març, data límit. No obstant açò la piscina ben construïda i referent de qualitat, no podrà utilitzar-se fins al mes de maig, probablement després de les eleccions.

L'any 2010 es van inaugurar les piscines descobertes del complex, la qual cosa va provocar alguna crítica, ja que venien a substituir a les quals ja existents. cosntruides fa 11 anys i amb una cespa molt benvolgut pels ciutadans.

L'obra ve a triplicar en tres municipis propers una obra que sembla desafía els principis de col·laboració. Sembla que la piscina coberta, com la Plaça Major, ha d'existir en tots els municipis, sent impossible col·laborar o compartir la del poble del costat.

Segóns va manifestar el PSPV el cost total d'aquest projecte esportiu aconsegueix els 19’4 milions d'euros,que pagaran les arques municipals durant els pròxims 27 anys.

No obstant açò, segons aquestes mateixes fonts, els problemes per a fer efectiu el pagament d'aquesta summa (i que s'aniran abonant anualment) van a començar en 2011: en teoria, l'Ajuntament de Sa Pobla havia de pagar 630.000 euros en 2011 en un pagament. Però el consistori poblano només pagarà 200.000 euros; la resta (que hauria de ser 430.000 euros), es pagarà de forma fragmentada en el 2012 (160.370 euros) i en el període 2013-2015 (a raó de 125.970 euros durant cadascun d'aqueixos tres anys).

A la inauguració han assistit l'alcaldessa de La Pobla Carmen Contelles i la secretària autonòmica d'esport Niuka Montalvo
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal