Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Masia del Pilar de l'Eliana acollirà un Centre d'Alt Rendiment per a tennistes.

El ple de l'ajuntament va aprovar ahir, per unanimitat, la modificació i ampliació de l'activitat i ocupació de terrenys de la concessió administrativa de l'edifici.

L'associació de veïns de Montesol, mantenia l'any passat la seua reivindicació original (Centre de Dia), per a un edifici emblemàtic com aquest. Amb aquest text en les seues revistes:

"L'associació de veïns de Montesol va proposar l'any 2000 un Centre de Dia per a la 3ª Edat en la Masia del Pilar com a ús públic d'un edifici de propietat municipal.

Davant el tancament anunciat de la Residència i el Gimnàs aquesta Associació, manté la seua reivindicació original."

(Ara la nota de premsa municipal de hui)

El ple de l'Ajuntament de l'Eliana va aprovar ahir en sessió extraordinària, i per unanimitat, el canvi d'ús de la concessió administrativa de la Masia del Pilar amb l'objectiu que aculla un Centre d'Alt Rendiment per a tennistes. Amb aquest acord, l'edifici recupera la seua activitat després del cessament en 2009 del servei de residència de tercera edat, centre de dia i spa objecte de la concessió inicial de 2003. L'alcalde de l'Eliana, va destacar la importància d'un acord que “dóna solució a un espai emblemàtic del municipi, afavoreix l'ocupació local, dinamitza la nostra economia i atorga projecció internacional al municipi”. El primer edil va subratllar que el projecte “és un nou vincle de l'Eliana amb l'esport, que és una dels nostres senyals d'identitat, un dels motius pels quals se'ns coneix i reconeix”.

Amb la finalitat d'adaptar les instal·lacions al nou ús formatiu-esportiu, la proposta d'acord contempla l'ampliació de l'ús esportiu de la parcel·la en la qual se situa la Masia amb sis pistes de tennis; així com l'ampliació de l'ocupació a una parcel·la municipal de 10.300 metres quadrats en l'avinguda Poliesportiu que albergarà deu pistes de tennis il·luminades; a més d'una zona de jocs infantils amb quatre minipistes d'ús públic. El condicionament d'aquesta parcel·la suposarà una inversió per part de la concessionària d'un milió d'euros.

Entre les compensacions que l'Ajuntament de l'Eliana rebrà per l'ocupació d'aquesta parcel·la destaquen la seua participació en la promoció i selecció del personal laboral necessari per a desenvolupar la nova activitat, l'ús i gaudi a partir de les 17 hores de cinc de les pistes projectades, la creació de 3 places per a l'assistència a l'Escola de Tennis de joves del municipi que complisquen les condicions de nivell tècnic requerides o un descompte del 15% en el lloguer de pistes per als veïns. A més, la concessionària es compromet a organitzar un campionat sub-16 denominat “Open l'Eliana” i un partit d'exhibició de destacats professionals de l'ATP, tots dos amb entrada gratuïta per als veïns, entre altres coses.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon