Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La creació de dues vies separades de la carretera de Bétera a Sant Antoni (CV336). Arriben les eleccions del 2011 i la Diputació segueix anunciant -la

És la segona legislatura, segons denuncien els Socialistes i Esquerra Unida en la Diputació de València, que aquesta institució aborda unes eleccions dient que la carretera ja està en marxa.

Ahir 29 de març, es va reunir una Junta de Govern Extraordinària per a "aprovar que s'inicia el tràmit per a la seua possible contractació". Es tracta segons l'oposició de la Diputació d'un anunci electoralista i, encara que manifesten que l'obra és necessària i que per tant la recolzen sense cap objecció, així ho va manifestar Emili Gregori portaveu socialista per a aquestes obres; Els veïns de Bétera i de Sant Antoni de Benaixeve porten molts anys patint el desastre d'aquesta carretera.

Veïns d'urbanitzacions com a Cumbres de Sant Antoni i Montesano pateixen diàriament el tràfic i els riscos d'aquest punt negre. Els accidents, fins i tot mortals han tingut aquesta carretera com a protagonistes.

Els socialistes denuncien que en les eleccions del 2007 ja es va anunciar a so de bombo i platerets aquesta obra i que el PP municipal de Sant Antoni l'ha "publicitat", en escrits i revistes. No obstant açò, la seua submissió enfront de la Diputació perjudica greument els interessos dels ciutadans del municipi. L'última publicació pot llegir-se encara en la web municipal de Sant Antonio que en el 2009 deia:

"El Presidente de la Diputación, Alfonso Rus, ha anunciado que la carretera que une nuestro municipio, San Antonio de Benagéber, con Bétera, será licitada en el primer trimestre del 2010."

El nou anunci, no implica l'inici de les obres, sinó un nou camí burocràtic que dependrà del pressupost.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon