Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Hospital de Lliria una inauguració anunciada


Cronologia:

21-3-05, El Conseller Vicente Rambla anuncia l'inici d'obres del nou hospital comarcal per a principi de 2006, i preveu que estarà funcionant a la Primavera de 2007.

15-9-08, El President Francisco Camps després de visitar les obres fa unes declaracions i destaca que el nou Hospital serà una realitat en uns 14 mesos.

18-4-10, Manuel Cervera, Conseller de Sanitat, afirma que les obres del futur Hospital estaran acabades al llarg del segon semestre de 2010.

21-3-11, El Conseller de Sanitat junt a l'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, visiten les obres i afirmen que el centre funcionarà a finals d'any. En esta visita la policia local ha vetat la presencia del periodista de Levante-EMV.

L'Hospital de Llíria és un centre que naix insuficient per a cobrir les necessitats d'una població de 100.000 persones de les Comarques de Camp de Túria, Serrans i Racó d'Ademús i que disposarà tan sol de 124 llits i 12 per a recuperació, a mes a mes amb el problema de no tenir servici d'assistència al part i pediatria (probablement els nostres dirigents autonòmics han pensat que a estes Comarques les dones no deuen de parir).

El Sr. Cervera amb estes noves previsions d'inauguració, que ja porten un retràs de casi quatre anys ens ha explicat que les obres estan executades en un 90%, però no ens aclareix perquè es du un sobre-cost d'un 20% dels antics 25 milions d'euros que s'havien pressupostat, ni que a part dels 7 milions aportats pel Gobern Central per a que este Hospital, desitjat, siga una realitat, l'Ajuntament de Llíria porta gastats altres 5 milions en electrificació i urbanització dels accessos.

El nou Hospital anunciat i proclamat per la Generalitat, just abans de les dues últimes cites electorals, esta ubicat sobre una superfície de uns 25.000 m2. entre els municipis de Llíria i Casinos, esperem que l'últim anunci d'inauguració siga el definitiu i no ens ho ajornen fins a les eleccions de 2015.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon