Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En els Boscos del Túria s'han plantat 213 arbres per membres de la Coordinadora


En la partida de Corrucosa, a 100 metres del lloc en què es va produir un petit incendi fa uns dies, entre Manises i Paterna i prop de Sant Antonio de Benaixeve, la Coordinadora en defensa dels Boscos del Túría va organitzar ahir dissabte 26 de març una plantació d'arbres (plantos).

Aquest acte reivindicatiu es va dur a terme amb l'organització de la Coordinadora i la participació dels Scouts. Un total de 213 plantons d'espècies de ribera (salze, àlbers,.....) s'han situat adequadament des de la mateixa riba del riu fins a l'altra part del camí.

La Coordinadora va sol·licitar i va tenir la col·laboració de l'oficina del parc, així com d'altres elements institucionals que han servit de suport.

Finalment, una jornada festiva i reivindicativa, un estil molt propi.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon