Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els pares de Sant Antoni insten a Consellería a construir un altre Col·legi

El segon Col·legi Públic de Sant Antoni de Benaixeve va quedar sense construir i en el calaix de l'oblit, així ho van denunciar els pares per mitjà del Consell Escolar Municipal davant de la Conselleria. També van instar a la construcció d'este Col·legi al més prompte possible.

En este moment, tal com també han vingut denunciant els grups d'esquerres de Sant Antoni, els xiquets de 3 i 4 anys reben classes en la casa del conserge, un lloc habilitat provisionalment per l'Ajuntament i dos de les aules d'infantil es dediquen a menjador. Però este espai no complix els requisits necessaris. Segons el Consell Escolar Municipal, el creixement del municipi provocarà que l'any que ve, és a dir en el mes de setembre, els xiquets s'amuntonen en eixos espais i les dificultats s'incrementen.

Els grups d'esquerres en el municipi (PSPV i EUPV), manifesten estar convençuts que l'actual alcalde del PP, no tindrà cap 'empacho' a col·locar este assumpte en el seu programa electoral, quan porta més de tres anys sense facilitar les coses, de fet, , el terreny municipal on anava destinat el Col·legi, no va quedar alliberat fins recentment (camp de fútbol) i l'oferiment a Conselleríía del mateix va haver de reiterar-se perquè l'Alcalde es dirigira i ho fera efectiu a la Generalitad.
Esta preocupació, continuen dient els grups de l'oposició, és reiterativa en el municipi i el que ocorre és que 'una mà tapa a l'otra', en el sentit que l'Alcalde de Sant Antoni 'tapa amb la seua lentitud' la negligència de la Generalitat i ajuda a dissimular la seua nefasta situació econòmica.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon