Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP va presentar ahir dia 11 als seus candidats a Camp de Turia.

Com a cap de L'Eliana, es presenta Sergio Montaner, per a Sant Antoni de Benaixeve Eugenio Cañizares i per a La Pobla Mari Carmen Contelles.

Dels 17 municipis del Camp de Tùria, el PP governa en 12, mantenint els candidats en els llocs més significatius. En Lliria repeteix Manuel Izquierdo, a Benaguasil José Joaquín Segarra, a Vilamarxant Vicente Betoret i en Riba-roja el president del PP comarcal Francisco Tarazona.
Durant l'acte en el qual va estar present el president de la Diputació Alfonso Rus, es va fer una "crida en favor de les llistes del PP en els diferents municipis".

No va faltar el to general que últimament usa el PP de focalitzar les eleccions municipals com un referendum sobre Zapatero i per açò, es van sentir les crides a "tirar a José Luis Rodriguez Zapatero". No obstant açò no es van evitar tampoc les crítiques normals al que consideren el seu adversari natural el Partits Socialista, al que es va acusar d'orquestrar una campanya de desprestigie enfront del PP.

En resum, les llistes han tingut un to de continuïtat, en repetir la majoria dels alcaldes i caps, sent els caps de llista que intentaran aconseguir per al PP l'Alcaldia per primera vegada, en aquells pobles que no la tenen les dels municipis de L'Eliana, Domeño, Gàtova, Serra i Marines.

Presents, al acte en Riba-roja, han estat també el conseller de Governació, Serafín Castellanos i el conseller de Solidaritat i Ciutadania i portaveu del grup parlamentari en els Corts, Rafael Blasco.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal