Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PROMESES ELECTORALS PER A INCAUTES

Prompte tindrem l'ocasió de decidir qui ens te que governar per quatre anys mes. Moltes vegades em pregunte que seria molt interessant tenir eleccions cada any, d'esta manera totes les promeses que alguns polítics ens fan no donaria temps a que s'ens oblidaren i a l'hora de depositar la nostra papereta castigaríem a aquells que ens enganyen amb falsos projectes.

Ací a Sant Antoni tenim alguns exemples de com es pren el pel als ciutadans. Un d'ells és el poliesportiu.
Paralitzat desprès de quatre anys i anunciat "a bombo y platillo" abans de les eleccions de 2007. ¿On estan els diners d'eixe projecte? ¿Caldrà que quan un polític ens faci una promesa l'obliguem a fer-la davant d'un notari?
El PP també ens va vendre l'arribada del metro a Sant Antoni, amb abaixador inclòs, i ara ens anuncien el bus elèctric sobre una plataforma, amb no un sinó amb tres abaixadors al nostre Poble. ¿Per qui ens prenen? ¿Quan podrem veure'l circular? . El que no diu el Conseller, ni el nostre Alcalde, és que no n'hi han ni diners ni data per al projecte.

A la CV 35, se li ha afegit recentment el tercer carril i l'empresa concessionària;Sacyr, te el peatge en ombra. ¿Com va a consentir esta empresa adjudicatària, que te previst ingressar un mínim de 750 milions d'euros durant 35 anys, que La Generalitat se carregue el contracte firmat? i a mes a mes, per on es pensa construir eixa plataforma ¿serà aèria? perquè espai per a un quart carril no ne queda.

Les passades eleccions ens prometeren el metro, enguany ens prometen el bus elèctric i supose que per dintre de quatre anys serà el Japan Rail Pass, mes conegut com a Tren Bala. No siguem incautes.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon