Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla ha llançat la licitació per a remodelar el parc de la Plaça Espanya


Les obres inclouran la instal·lació d'un gronxador amb seient inclusiu i per nadons

L'Ajuntament de Loriguilla ja ha adjudicat l'obra de remodelació del parc de la Plaça Espanya, al costat del CEIP Mozart.

L'objectiu és millorar la zona per garantir més seguretat de tots els nens i nenes que usin aquest parc diàriament.

Així bé, es renovarà el paviment de cautxú del parc i s'instal·larà un columpi amb seient inclusiu i per a nadons. També es col·locaran cinc papereres de cautxú.

Aquesta inversió, que és de 30.625,10 euros i serà finançada amb fons propis de l'Ajuntament, suposa un altre gran pas en la millora dels diferents espais públics del municipi.

L'alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, ha declarat que aquesta obra oferirà "jocs adaptats per a totes les edats i capacitats" i que amb ella es pretén "modernitzar, adequar i ampliar les zones de joc infantil i d'esbarjo del poble, alhora que es reforcen aspectes fonamentals com l'accessibilitat i la seguretat”.

* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon