Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La policia de Sant Antoni demana ajuda ciutadana per a detectar els vehicles abandonats en la via pública

  • La Policia Local també gestionarà gratuïtament la baixa definitiva d'un vehicle en la Prefectura Provincial de Trànsit

La Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve impulsa una nova acció informativa on es demana col·laboració ciutadana per a detectar vehicles abandonats a la via pública.

Els vehicles que porten més d'un mes estacionats al mateix lloc i que presenten desperfectes que els impedisquen ser mobilitzats pels seus propis mitjans (és a dir, que requerisquen d'una grua per a la seua retirada) o que no tinguen plaques de matriculació seran tractats com a residu sòlid urbà. Aquests vehicles abandonats hauran de ser retirats per al seu desballestament i posterior tramitació de baixa; uns tràmits que gestiona la Policia Local mateixa.

La ciutadania de Sant Antoni de Benaixeve podrà traslladar aquest tipus d'informació a la Policia Local personant-se en les seues oficines (c/ Túria, 3), telefonant al 670 42 99 03 (24h) o enviant un correu electrònic a policia@sabenageber.com. Totes les peticions seran tramitades administrativament.

Mitjançant aquesta campanya es pretén continuar potenciant una Policia Local de proximitat i servei a la població de Sant Antoni de Benaixeve, a més de fomentar un municipi més net.

Esta nova acció s'emmarca dins de les diferents campanyes informatives que està realitzant la Policia Local de manera periòdica. L'última va ser la relativa a l'ús de patinets elèctrics i els vehicles de mobilitat personal (VMP).

D'altra banda, la Policia Local informa que també gestiona la baixa definitiva d'un vehicle en la Prefectura Provincial de Trànsit. Les persones interessades poden sol·licitar-lo gratuïtament


.


* Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon