Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El concurs de cartells de la Fira de la Calderona Dia de la Cirera el guanya Ángela Domingo



Ángela Domingo guanya el concurs de cartells de la Fira de la Calderona Dia de la Cirera

L'Ajuntament ha comunicat que ja tenen cartell guanyador de la 16a Fira de la Calderona i la 50a edició del Dia de la Cirera que es celebrarà el 4 i 5 de juny. Una votació popular ha triat l'obra de la dissenyadora local Ángela Domingo Ros que ha estat guanyadora del concurs per triar la imatge que representarà la Fira de la Calderona-Dia de la Cirera que ha estat recentment declarada festa d'interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana.

L'obra guanyadora ha rebut, 65 vots, per davant de la segona finalista amb 42 i la tercera amb 2 vots. En total han votat 109 persones que han acudit a l'oficina de Turisme on han estat exposats els cartells durant 15 dies, del 4 al 19 d'abril. Els tres cartells finalistes van resultar triats d'entre les 29 obres que es presentaren al concurs pel jurat format per l'alcaldessa Alicia Tusón, la regidora de Festes i Tradicions, Inma Bartual i el personal tècnic dels departaments de Turisme i Comunicació i Cultura.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón: "Volem donar l'enhorabona a la guanyadora, Ángela Domingo. Al mateix temps volem agrair la participació a les finalistes Andrea Casany i Noelia Juan i a totes les persones que han presentat les seues obres a este concurs. Un certamen que vol fomentar la participació de totes i tots i implicar a la ciutadania en una festa molt arrelada al nostre poble i que ha rebut el reconeixement com a festa d'interés turístic autonòmic de la Comunitat Valenciana"

El cartell d'Ángela Domingo serà l'encarregat d'anunciar la 16a Fira de la Calderona i el 50a Dia de la Cirera. A més, rebrà xec per valor de 150 € per quedar guanyadora del concurs.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon