Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca les ajudes per a entitats i clubs esportius




L'Ajuntament de Llíria, a través de l'Àrea d'Esports, ha obert el termini de sol·licitud de les ajudes i subvencions destinades a entitats i clubs esportius de la localitat. Les sol·licituds es podran presentar telemàticament en la seu electrònica i el termini finalitzarà el pròxim dia 10 de setembre de 2021.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha indicat que "estes ajudes tenen com a objectiu principal impulsar el suport a les entitats esportives, sense ànim de lucre, que són les principals proveïdores d'activitat física i esport a la ciutadania, fomentant el desenvolupament de projectes i activitats esportives en el nostre municipi".

El responsable de l'àrea, Paco Gorrea, ha manifestat que "tenim un compromís ferm amb la promoció de l'esport, especialment l'esport base que és tan important  en edat escolar. És molt important fomentar hàbits i conductes en els xiquets i xiquetes del  nostre municipi que faciliten la pràctica d'activitats d'oci saludables". Un  compromís que respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), especialment al tercer i quart objectius, que fan referència a Salut i Benestar i Educació de Qualitat, respectivament.

Gorrea també ha volgut destacar que "és precisament este compromís del consistori amb l'esport i amb els ODS el motiu pel qual el pressupost destinat a estes ajudes ha anat creixent en els últim 5 anys, incrementant-se en 20.000€, la qual cosa representa un augment del 5% respecte a la partida del passat exercici".

Les bases de la convocatòria i els documents a presentar poden consultar-se en el tauler d'anuncis de la web municipal.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon