Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La V edición de l’Eliana Cinema se celebrará del 10 al 25 de septiembre

  • El certamen, que no va poder celebrar-se en 2020 a causa de la pandèmia, obre el seu període d'inscripcions.

Després d'un any de parèntesi a causa de la Covid-19, l'Eliana Cinema anuncia la celebració de la seva cinquena edició del 10 al 25 de setembre. Organitzat per l'Associació LeCinema, el concurs obrirà amb la posada en marxa de la seva secció 72 hores en la qual equips de rodatge inscrits prèviament realitzaran un curt de temàtica lliure i amb localitzacions a l'Eliana durant tres dies. 

El dia 24, a les 19.00 hores a l'Auditori, es projectaran tots els curts que hagin concursat per a procedir a la votació que atorgarà el premi del públic a la millor interpretació, guió i fotografia. L'endemà, el dissabte 25, tindrà lloc en el mateix escenari la gala de lliurament de premis.

Anteriorment, entre els dies 14 i 23 de setembre, estan previstes una sèrie d'activitats paral·leles que inclouen una masterclass, projeccions, xerrades i la presentació d'un llibre.

La dotació dels premis de la secció 72 hores, que atorga l'Ajuntament de l'Eliana, serà la mateixa que fa dos anys, en la quarta edició: 800 euros per al primer, amb l'espiral daurada, 400 euros per al segon i 200 per al tercer, tots amb diploma acreditatiu. També hi haurà un premi especial que concedeix l'associació local Marietes al millor curt sobre diversitat sexual. El termini d'inscripció estarà obert fins al 31 d'agost.

Tota la informació, les bases del concurs, la documentació d'inscripció i el programa estan disponibles en la web www.lelianacinema.es.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha celebrat que el certamen torni després de la suspensió de l'any passat per la pandèmia i ha destacat la funció didàctica de l'Eliana Cinema així com la seva labor de promoció de nous talents del cinema, sobretot en un municipi en el qual l'afició al setè art és palès


.
 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon