Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els nous alcaldes en Llíria i Vilamarxant produixen també canvis en la Mancomunitat Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar ahir vesprada una sessió extraordinària del Ple. La reunió que s'ha celebrat de forma telemàtica excepte per als nous membres del plenari.

Els canvis en les alcaldies de Llíria i Vilamarxant provoquen que es produïsquen canvis també en els membres de ple dret de l'ens supramunicipal. En aquest sentit, i per a facilitar la presa de possessió dels representants dels ajuntaments de Llíria i Vilamarxant s'ha convocat de forma presencial als nou membres.

Els nous membres són Joan Manuel Miguel León, com a alcalde president de l'Ajuntament de Llíria i la regidora Consuelo Morató Moreno, en qualitat de regidor representant que tomarà possessió al setembre; i per Vilamarxant, el nou alcalde president, Xavier Jorge Cerdà i Héctor Troyano Navarro, en qualitat de regidor representant que tomarà possessió al setembre.

La cita comarcal ha començat amb l'habitual minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere i les morts que ha provocat la Covid-19 a la comarca. Després de la presa de possessió dels nous membres s'ha aprovat l'acta de la sessió ordinària anterior i s'ha aprovat el compte general de l'exercici 2020.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :