Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de l'Eliana convoca les ajudes a l'escolarització i les beques per a l'estudi de música i dansa

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert del 12 de juliol al 6 d'agost.

Un any més l'Ajuntament de l'Eliana ha convocat les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa, en les quals invertirà un total de 18.500 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l'accés a l'escolarització no obligatòria dels més menuts i menudes de l'Eliana, facilitant així l'accés a l'Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D'aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals derivades de l'escolarització en Escoles infantils de l'Eliana d'Educació reglada.

Per part seua, les beques d'estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l'aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers i elianeres menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d'ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2021.

El termini per a presentar les sol·licituds de totes dues convocatòries s'obrirà el 12 de juliol i finalitzarà el 6 d'agost i es podrà realitzar en el Registre General de l'Ajuntament, a través de la Seu Electrònica o en els serveis administratius del Centre Sociocultural. Tota la documentació sobre totes dues convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l'apartat de Tràmits de la Seu.

Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l'extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La responsable de l'àrea d'Educació, Eva Santafé, ha ressaltat la importància d'aquestes i altres ajudes municipals per a reduir la pressió econòmica de les famílies en un context com l'actual. “Amb elles el consistori busca construir una societat més igualitària, reduint al màxim la bretxa econòmica i social”, ha manifestat l'edil.Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :