Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joanma Miguel és elegit nou alcalde de Llíria, donant cumpliment al pacte de govern en coalició

Joanma Miguel (Compromís-MOVE) ha sigut elegit nou alcalde de Llíria en el ple extraordinari celebrat este matí a Ca la Vila. Assumeix, així, el relleu de Manolo Civera (PSOE) en el càrrec, segons el pacte de govern entre les dues formacions per a alternar l'Alcaldia al llarg de la legislatura.

Joanma Miguel ha rebut els vots dels 11 membres de l'actual equip de Govern, mentre que Reme Mazzolari (PP), qui també ha presentat candidatura, ha rebut el suport dels 9 regidors del seu grup i l'únic edil de Ciutadans, José Antonio Fombuena, ha votat a la seua pròpia candidatura.

En el seu discurs de proclamació d'alcalde, el nou primer edil de Llíria ha volgut recordar que este canvi d'Alcaldia "no significa un inici des de zero, sinó la continuació i un nou impuls del Govern municipal del 'Pacte de l'Almodí', amb un projecte de ciutat basat a treballar perquè a Llíria passen coses positives i il·lusionants".

"Oferisc un ajuntament obert a tota la ciutadania i col·lectius locals, per a conéixer les seues demandes i necessitats, per a escoltar les meues veïnes i veïnes i millorar així la nostra ciutat entre totes i tots", ha afegit.

"Una de les grans apostes del Govern de l'Almodí continuarà sent la millora de les infraestructures educatives i socials, a través dels plans Edificant i Convivint, amb la construcció i reforma de diferents equipaments en estos pròxims anys, sense oblidar tampoc totes les inversions previstes en les instal·lacions esportives municipals", ha destacat Joanma Miguel.

Ciutat més habitable

Igualment, el nou alcalde aposta "per millorar l'entorn urbà per a fer una ciutat plena de vida i dinamisme que repercutisca també positivament en el comerç local. Estes millores en el nucli urbà, amb carrers i espais comuns més accessibles i habitables, tindran també la seua continuïtat a les urbanitzacions, perquè treballarem perquè tinguen els equipaments i serveis concordes al segle XXI, perquè tots se senten ciutadans de primera".

Per tot això, "volem dissenyar una ciutat amb planificació i consens, pensant a 10 o 15 anys. La redacció del Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM) ens permetrà marcar les prioritats estratègiques en obres i serveis, per a fer una ciutat més habitable, justa, inclusiva, saludable, intel·ligent i sostenible, i el meu desig és fer-ho amb el major acord polític possible, perquè estem parlant del futur de Llíria", ha destacat Joanma Miguel.

Finalment, l'alcalde edetà ha reivindicat que el futur de la ciutat "també es mesurarà en el seu desenvolupament econòmic, per la qual cosa continuar impulsant el polígon de Carrasses o al suport al sector comercial i agrícola de la localitat serà un altre dels objectius de l'actuació de govern".

De la mateixa manera, "aprofitar la potencialitat d'un altre dels nostres tresors, la música, com a Ciutat Creativa de la UNESCO, suma un altre ventall de recursos al costat dels grans esdeveniments esportius, que faran de Llíria un lloc atractiu per a viure, treballar i acollir visitants".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon