Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de Sant Antoni signa el contracte amb l’empresa constructora del nou CEIP de Montesano

La construcció del centre s’executarà en 13 meses i les obres començaran el pròxim mes de juny

Ahir, 26 de maig, va tindre lloc la signatura del contracte entre l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i l'empresa encarregada de construir el nou CEIP en Montesano, l'UTE Ceviam EPC SL i Joca Ingeniería y Construcciones S.A. Després de la formalització del contracte, diversos membres de la corporació local i el representant de la UTE van acudir a les parcel·les on s’ubicarà el nou centre educatiu.

Així, el mes de juny començaran les obres de construcció del col·legi públic, que haurà d'estar conclòs en un termini de 13 mesos. El preu del contracte ha sigut de 5.023.957,33 euros (IVA inclòs), i s'emmarca dins del Pla Edificant de Conselleria d'Educació.

La construcció del nou col·legi públic permetrà descongestionar el CEIP 8 d'abril, així com garantir que tots els xiquets i xiquetes del municipi tinguen la seua plaça escolar, davant el creixement exponencial de la població de Sant Antoni, especialment la infantil.

La signatura del contracte i el consegüent inici de les obres suposen culminar un projecte molt demandat, tant per la població com pel consistori mateix.“Es tracta d'un dia històric per al nostre municipi després de més de 6 anys lluitant per aquest projecte” assenyala l'alcalde, Quique Santafosta. “Per fi dotarem Sant Antoni de Benaixeve d'una de les infraestructures que més necessita i mereix. I amb això fem un altre pas més perquè la nostra localitat estiga en el més alt de la comarca de Camp de Túria”.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :